Az önbizalom növelés nem elérhetetlen

Az önbizalom növelés akár egy nyaralás során is gyakorolható. Önbizalmunk patronál minket, hogy permanensen fejlesszük a közösségi kapcsolati rendszerünket, mely visszahat az önbizalmunkra és ezen át a boldogságunkra. Teljes, amelyik meggyőződéssel állítjuk, van kiút! Az önbizalom növelés nem csak a fejlett világban gyakorolható. Akik felelősséget éreznek sorsuk alakításáért, és rendelkeznek azzal a belátással, hogy önismeretük fejlesztésével, belső erőforrásaik aktivizálásával, képesek megoldani a problémáikat. Az sem mindegy, hogy mennyit beszéltek a másiknak a munkátokról. Az önbizalom növelés eszközeit a hétköznapokban is megtalálhatjuk. 

A párkapcsolati tanácsadás akkor is működik, ha nagy vagyoni különbségek vannak köztetek. A talpraesett önismereti elintéznivaló jövőbe tekintő, megfejtés orientált a készségek és kompetenciák fejlesztésére építő együttműködés. Töretlenül különbül megismerjük egymást, megnyílunk egymás felé, szerves részeivé válunk egymás életének. Személyre szabott tanácsokat szeretnétek? A párkapcsolati tanácsadás akkor is működik, ha nagy korkülönbség van köztetek. Belátó tekintet rendíthetetlen vagyok abban, hogy szükségesség nélküli elfogadással, megértéssel és együttérzéssel támogassalak életed kemény időszakában. Tükör előtti rutin Állj a tükör elé, nézz a privát szemedbe és mondd magadnak minden nap 10x: „Szeretem magam. Akik hisznek önmagukban. A párkapcsolati tanácsadás előnyeit addig nem tudhatod meg, amíg ki nem próbálod. 

A párterápia nem egy légből kapott áltudomány. Feltéve nem tudunk Önmagunkon felül emelkedni és megváltozni, akkor nem tudjuk másként látni a párunkat és nem tudjuk egymást segíteni és támogatni az úton. Mégsem hagyatkozhatunk mindenben a közösségre. A párterápia számos utóhatását élvezhetitek, ha igazán kitartóak vagytok. Ez magában foglalja azt, hogy elfogadja a gyengeségeit, észreveszi az erősségeit, bámul a privát szükségleteire, felismeri a optimista tulajdonságait és energiát fektet abba, hogy mindezt a független jólétére fordítsa. Tégy úgy, mintha… Az időszerű pszichológiai állapotot erőteljesen tükrözi a testtartás, a testbeszéd: a görnyedt testtartás, az előreesett vállak, a behúzott nyak és a leszegett fej, a lesütött szemek az önbizalomhiány jelei. A párterápia nem félelmetes, csak az önismeretről szól.